• ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl
  • ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl

huit 8

Huit badmode is modern en elegant!

Huit is een echt couturemerk. Modern en elegant, met een uitstekende pasvorm. Wij hebben de badmode van Huit vanaf A tot D cup in de omvangsmaten vanaf 60 tot 85.

Huit badmode is uitgevoerd in Extralife Lycra. Een hoogwaardig elastisch materiaal, waardoor pasvorm en kleur niet verdwijnen door zon en zee. Je hebt lang plezier van je favoriete bikini!

Heb ik wel de goede maat?

Onze medewerkers weten alles over ‘badmode fitting’ en kunnen je echt goed helpen om de perfecte bikini te vinden. alles is bij ons los te koop. Je kunt op je gemak proberen welk model en welke maat je het meeste draagcomfort geven!

Hoe blijft je bikini mooi?

Ga niet met je bikini in het zand zitten! er komen allemaal kleine zandkorreltjes tussen de vezels. het ziet eruit alsof het weer in je bikini zit! niet mooi. als het toch een keertje gebeurt krijg je het er alleen uit door de stof voorzichtig te rekken in een handwasje en de korrels eruit te wrijven.

Bikini’s en badpakken was je altijd op de hand met een beetje fijnwasmiddel in lauwwarm water. Je kunt je bikini net zo regelmatig wassen als lingerie.

Laat je bikini of badpak een paar minuten weken in water met fijnwasmiddel, spoel ze vervolgens uit met lauwwarm water en daarna met koud water. Ga niet wrijven of wringen, dat is zonde van de stof. Hang ze daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Breng de cups vast in vorm; dat draagt straks een stuk fijner.

Het lijkt zo logisch, maar toch: stop je bikini nooit in de wasdroger.