• ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl
  • ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl

B’Tempted

B’Tempted is sexy en sophisticated!

Hoge kwaliteit, een supergoede pasvorm en heerlijk draagcomfort zijn kenmerken van B’Tempted.  Fijne Lingerie om je supervrouwelijk in te voelen. perfecte pasvorm in de kleinere maten; van B tot en met D cup. Mooie details met kant die je vrouwelijke kant benadrukken.

Welke maten?

We hebben B’Tempted voor de vrouw met pasmaat B,C en D cup en omvang 60 tot 90 cm. In deze maten heeft B’Tempted een perfecte pasvorm. Als je met je maat daarbuiten valt hebben we andere merkseries, van bijvoorbeeld Fantasie, Freya en Wacoal

Hoe weet ik dat ik de goede maat heb?

Onze medewerkers weten alles over ‘lingerie fitting’ en kunnen je echt goed helpen om de perfecte BH te vinden. Bij ons kun je op je gemak proberen welk model en welke maat je het meeste draagcomfort geeft!

Hoe was ik lingerie eigenlijk?

Veel lingerie is gemaakt van o.a. elasthan. daardoor behoudt je BH haar elasticiteit en door regelmatig wassen worden de vezels goed schoon gehouden en gaat je BH langer mee.

Voorgevormde BH’s was je het beste op de hand, zodat de ‘padding’ in vorm blijft. Beugel BH’s kan je prima wassen in de wasmachine, maar stop ze wel in een waszakje. handige tip: doe de bh haakjes dicht, dan kan andere kleding niet beschadigen!

Kijk altijd op het etiket naar de symbolen die vertellen hoe je het moet wassen. Staat er handwas, gooi ‘m dan echt niet in de wasmachine. Overschrijd ook nooit de aanbevolen temperatuur, want deze is special afgestemd op het behoud van je BH. Ondergoed kan je trouwens het beste op 30-40 graden wassen, tenzij anders vermeld staat.

Laat handwas-BH’s een paar minuten weken in water met fijnwasmiddel, spoel ze vervolgens uit met lauwwarm water en daarna met koud water. Ga niet wrijven of wringen, dat is zonde van de stof. Hang ze daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Breng de cups vast in vorm; dat draagt straks een stuk fijner.

Het lijkt zo logisch, maar toch: stop je BH nooit in de wasdroger.