• ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl
  • ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl

Alfredo gonzales

ALFREDO Gonzales!

Het eerste en grootste lifestyle sokkenmerk ter wereld…Alfredo ruilde zijn ezel voor een skateboard, zijn sombrero voor een honkbalpet, ging in een sokkenfabriek werken en maakte furore met zijn eigen designs!

inmiddels is Alfredo Gonzales een wereldwijd sokken- en accesoiremerk. voor mannen en vrouwen, voor netjes en in je vrijetijd! spectaculaire designs, pasvorm en materiaalkwaliteit!

Je herkent Alfredo Gonzales Sokken aan het opgenaaide knoopje…

 

Desigual is uw merk!

Superstijlvol visgraatmotief in acht coole kleuren – de Almandine Jacket is er eentje om in de gaten te houden. Maar dat is nog niet alles, want met de 8k, 8k waterproofing, breathability en Firewall-isolatie is iedereen in de bergen jaloers op je.

Je wintersportkleding wassen

Wintersportjassen zijn weerwerend. Om deze eigenschap niet te beschadigen, dien je de jassen regelmatig en met een technisch wasmiddel te wassen. Controleer voor het wassen altijd de specifieke wasvoorschriften van jouw jas en was nooit met wasverzachter. Spoel de jas na het wassen nog twee keer uit.

Wintersportkleding impregneren

Als het mogelijk is, dan is het verstandig om de jas in de droger te doen. Hiermee heractiveer je de waterafstotende laag van de buitenkant van je wintersportjas. Na een aantal wasbeurten zal de buitenkant toch sneller en meer vocht opnemen. Dan is het tijd de jas te impregneren. Hiervoor verkopen wij verschillende middelen.

Om er zeker van te zijn dat jouw wintersportkleding op de juiste manier gewassen wordt, hebben wij ook een wasservice. Lever je jas in bij de meest dichtstbijzijnde winkel om van deze service
gebruik te maken.