• ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl
  • ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl

Bananamoon

swimwear california style! dat is bananamoon.

Bananamoon is een unieke ‘lifestyle beach brand’…velen kennen het merk vanuit het caribisch gebied, maar in Nederland is er ook een heel trouwe fanbase. de badmode van Bananamoon is geinspireerd op de californische levensstijl: zonnige bonte kleuren en de mooiste printcombinaties. de badmodelijn loopt van confectiemaat 34 tot en met 42.

Bananamoon bikinis zijn uitgevoerd in Extralife Lycra. Een hoogwaardig elastisch materiaal, waardoor pasvorm en kleur niet verdwijnen door zon en zee. Je hebt lang plezier van je favoriete bikini!

Heb ik wel de goede maat?

Onze medewerkers weten alles over ‘badmode fitting’ en kunnen je echt goed helpen om de perfecte combi van topje en broekje te vinden. Alles is bij ons los te koop. Je kunt op je gemak proberen welk model en welke maat je het meeste draagcomfort geven!

Hoe blijft je bikini mooi?

Ga niet met je bikini in het zand zitten! er komen allemaal kleine zandkorreltjes tussen de vezels. het ziet eruit alsof het weer in je bikini zit! niet mooi. als het toch een keertje gebeurt krijg je het er alleen uit door de stof voorzichtig te rekken in een handwasje en de korrels eruit te wrijven.

Bikini’s en badpakken was je altijd op de hand met een beetje fijnwasmiddel in lauwwarm water. Je kunt je bikini net zo regelmatig wassen als lingerie.

Laat je bikini of badpak een paar minuten weken in water met fijnwasmiddel, spoel ze vervolgens uit met lauwwarm water en daarna met koud water. Ga niet wrijven of wringen, dat is zonde van de stof. Hang ze daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Breng de cups vast in vorm; dat draagt straks een stuk fijner.

Het lijkt zo logisch, maar toch: stop je bikini nooit in de wasdroger.