• ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl
  • ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl

Freya

Wat doet een goede pasvorm voor jou?

Freya is jong en gespecialiseerd in grote cupmaten! Met goed passende lingerie of badmode heb je meer vertrouwen in jezelf, een goed gevoel van binnen en het geeft je een betere uitstraling!

Freya Swim

We hebben het hele jaar door prachtige badmode in doorlopend vernieuwende collecties van Freya. Topjes en bikinibroekjes. alles is los van elkaar te combineren, zodat je altijd je perfecte pasvorm vind! Elegante, stijvolle prints die maken dat je op vakantie perfect uitziet!

Freya lingerie

Met jonge hippe prints blinkt Freya uit in de grotere cupmaten: wij hebben maten D, E, F, G, H, I! met omvang van 70-95 altijd voorradig. We hebben Freya in basiscollecties, zoals T shirt BH’s maar ook mooie sport BH’s, tops en broekjes.

Heb ik wel de goede maat?

Veel vrouwen dragen verkeerde lingeriematen en houden onvoldoende rekening met het feit dat je lichaam verandert. een goede pasmaat voorkomt dat je borsten gaan hangen en verbeteren je houding. maar het mooiste is dat je figuur optimaal uitkomt met een goede BH en je je er fijn in voelt. We hebben verstand van pasmaten en kunnen je goed helpen!

Hoe was jij je BH?

Veel lingerie is gemaakt van o.a. elasthan. daardoor behoudt je BH haar elasticiteit en door regelmatig wassen worden de vezels goed schoon gehouden en gaat je BH langer mee.

Voorgevormde BH’s was je het beste op de hand, zodat de ‘padding’ in vorm blijft. Beugel BH’s kan je prima wassen in de wasmachine, maar stop ze wel in een waszakje. handige tip: doe de bh haakjes dicht, dan kan andere kleding niet beschadigen!

Kijk altijd op het etiket naar de symbolen die vertellen hoe je het moet wassen. Staat er handwas, gooi ‘m dan echt niet in de wasmachine. Overschrijd ook nooit de aanbevolen temperatuur, want deze is special afgestemd op het behoud van je BH. Ondergoed kan je trouwens het beste op 30-40 graden wassen, tenzij anders vermeld staat.

Laat handwas-BH’s een paar minuten weken in water met fijnwasmiddel, spoel ze vervolgens uit met lauwwarm water en daarna met koud water. Ga niet wrijven of wringen, dat is zonde van de stof. Hang ze daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Breng de cups vast in vorm; dat draagt straks een stuk fijner.

Het lijkt zo logisch, maar toch: stop je BH nooit in de wasdroger.