• ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl
  • ADRES Dorpsstraat 174, 1796 CG De Koog TEXEL
  • TELEFOON+31 (0) 683252960
  • EMAILinfo@beachactive.nl

Fantasie

Fantasie voor een perfect figuur!

Fantasie lingerie en badmode zijn speciaal gericht op de vrouw met grotere cupmaten. Fantasie blinkt uit in productiekwaliteit en materiaalkeuze. Fantasie wordt ontworpen om je een maximaal draagcomfort te geven en veel vertrouwen in een goed figuur!

Fantasie badmode

We hebben een prachtige badmode collectie voor je uitgekozen. Badpakken, tankini’s, topjes en bikinibroekjes. alles is los van elkaar te combineren, zodat je altijd je perfecte pasvorm vind! Elegante, stijvolle prints die maken dat je op het strand perfect uitziet!

Fantasie lingerie

Fantasie lingerie blinkt uit in de grotere cupmaten: D, E, F, G, H, I! met omvang van 75-95. met een nauwsluitende pasvorm haal je het optimale in je figuur naar boven. kenmerkend voor Fantasie! we hebben mooie T-shirt BH’s maar ook modellen die supersexy zijn afgewerkt in prachtige kleuren en met kanten details.

Heb ik wel de goede maat?

Zeker bij de pasvormen van Fantasie luitsert het nauw! Onze medewerkers weten alles over ‘lingerie fitting’ en kunnen je echt goed helpen om de perfecte BH te vinden. Bij ons kun je op je gemak proberen welk model en welke maat je het meeste draagcomfort geeft!

Hoe was jij je BH?

Veel lingerie is gemaakt van o.a. elasthan. daardoor behoudt je BH haar elasticiteit en door regelmatig wassen worden de vezels goed schoon gehouden en gaat je BH langer mee.

Voorgevormde BH’s was je het beste op de hand, zodat de ‘padding’ in vorm blijft. Beugel BH’s kan je prima wassen in de wasmachine, maar stop ze wel in een waszakje. handige tip: doe de bh haakjes dicht, dan kan andere kleding niet beschadigen!

Kijk altijd op het etiket naar de symbolen die vertellen hoe je het moet wassen. Staat er handwas, gooi ‘m dan echt niet in de wasmachine. Overschrijd ook nooit de aanbevolen temperatuur, want deze is special afgestemd op het behoud van je BH. Ondergoed kan je trouwens het beste op 30-40 graden wassen, tenzij anders vermeld staat.

Laat handwas-BH’s een paar minuten weken in water met fijnwasmiddel, spoel ze vervolgens uit met lauwwarm water en daarna met koud water. Ga niet wrijven of wringen, dat is zonde van de stof. Hang ze daarna op aan het wasrek of leg ze op een handdoek te drogen. Breng de cups vast in vorm; dat draagt straks een stuk fijner.

Het lijkt zo logisch, maar toch: stop je BH nooit in de wasdroger.